Palve­lut

Palveluihimme kuuluvat peltikattojen, tiilikattojen sekä mineriitti- ja huopakattojen maalaus sekä kunnostustyöt. Suoritamme myös saneeraus-, huolto- sekä uudisrakennustöitä. Tarjoamme myös kattavat julkisivumaalaustyöt. VPA Oy tarjoaa insinööritason asiantuntijapalveluita pintakäsittely- ja materiaalitekniikan alalla.

Annamme aina kohteillemme ja työllemme asianmukaisen takuun. Käytämme töissämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja. Edustamme alallamme korkeaa ammattitaitoa, joka on muodostunut vuosikymmeniä yhtäjaksoisesti jatkuneen, vilkkaan ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta.

01

Maalaustyöt

VPA Oy on maalaustöiden asiantuntija. Hallitsemme maalaustöiden korkeatasoisimmat työmenetelmät ja käytämme vain alan parhaita tuotteita ja luotettavia toimittajia. Vuosikymmenien saatossa olemme luoneet hyvät ja luotettavat suhteet yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten pystymme tarjoamaan esimerkiksi ammattitaitoista hiekkapuhalluspalvelua pohjatöihin.

Asiakaskuntaamme kuuluvat lukuisat Etelä-Suomen vanhat kartanotilat ja seurakunnat. Maalaustöitä suoritamme pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

02

Saneeraus

Suoritamme huoneistoremonteissa töitä pienimmistäkin maalaus- ja tapetointitöistä aina koko huoneiston kattaviin saneerauksiin. Tarjoamme myös sähkö- ja LVI -työt sekä näiden suunnittelut.
Suunnitteluvaiheessa käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi mahdolliset riskitekijät, jotka remonttia tehdessä tulee huomioida.

Kun käytössäsi on vankka kokemuksemme ja osaamisemme, on työn lopputulos huoliteltu ja onnistunut, minkä ansiosta kohteen arvo nousee.

03

Uudisrakentaminen

Uudisrakennustuotantomme kattaa rakennustyöt pienistä varastoista aina omakotitalorakentamiseen. Tarjoamme asiakkaan suunnitelman mukaan työt pohjista valmiiksi asti.04

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme käsittää kaiken pintakäsittely- ja materiaalitekniikan osaamisemme.
Tähän kuuluu mm. maalaustyöselitykset, maalausurakoiden valvonta sekä materiaaliteknillinen neuvonta.


ETSITKÖ TYÖLLESI LUOTETTAVAA JA OSAAVAA TEKIJÄÄ?

Pyydä tarjous!